Gå til hovedindhold

Giv et bidrag

Vil du give et fast årligt bidrag? Så hjælper du os med at styrke livskvaliteten blandt børn og unge med handicap.

To børn leger ved en gynge

Hvis du ønsker at støtte Handicappede børns ferier med et fast årligt bidrag, kan det gøres ved, at du opretter en PBS aftale i din egen bank.

Her skal du bruge: PBS-nummer (8365881), Debitorgr (1), samt kundenummer som er eget CPR-nummer.

Derefter skal du ringe til Handicappede børns ferier på tlf. 61 69 60 00, der vil oprette en opkrævning. Når du ringer, bedes du have CPR-nummer klar.

Du kan også vælge at modtage et girokort én gang årligt, som vi sender til dig via Nets. Hvis du er interesseret i denne ordning, bedes du kontakte os på tlf. 61 69 60 00.

Vil du give enkeltstående bidrag?

Hvis du vil støtte med et enkeltstående bidrag, kan du gøre det via en bankoverførsel til Nykredit, afdeling Glostrup: reg: 8117 – konto nr. 3300212

Du kan også støtte med Mobile Pay.

MobilePay: 25340 (Husk at skrive bidrag til HBF i teksten på overførslen).

Jeg vil gerne give et bidrag

Vejnavn og nummer
  • Lovgivningen kræver, at der bag en selvejende institution, som Handicappede børns ferier, er minimum 100 private bidragsydere, der hver giver mindst 200 kr. om året.

    Uden disse private bidragsydere bortfalder vores godkendelse til at indsamle gaver med fradrag for gavegiveren (Ligningslovens §8A) samt vores tilskud fra Udlodningsmidlerne. Vi vil dermed miste muligheden for at hjælpe lige så mange handicappede børn og unge til en god og tiltrængt ferie, lejrskole eller udflugt, som vi gør i dag.

  • I kan give et årligt bidrag til Handicappede børns ferier, hvis I tilmelder jer betalingsservice her på siden.

  • I kan få skattefradrag for jeres bidrag, hvis I angiver CPR-nr.