Gå til hovedindhold

Lejrskoler

Søg støtte til udflugter og grupperejser, blot én person har et handicap.

En familie på en strand

Handicappede børns ferier yder økonomisk støtte for at være med til at muliggøre handicappede børn og unges (under 21 år) deltagelse i lejrskoler og andre former for grupperejser.

Handicappede børns ferier yder som udgangspunkt tilskud til de merudgifter, der er på grund af de handicappede børn og unges deltagelse i aktiviteten. Støtten gives således til at kompensere for de yderligere udfordringer og udgifter, handicappede børn og unge har på grund af deres handicap i forbindelse med deltagelse i lejrskoler og andre former for grupperejser.

Udfyld venligst ansøgningsformularen nedenfor og vedhæft udfyldt budgetskabelon. For at kunne behandle jeres ansøgning bedst muligt, er det vigtigt, at I svarer fyldestgørende på alle spørgsmål.

Når I indsender ansøgningen, giver I samtykke til, at vi må behandle de indsendte oplysninger.

  • Ja, hvis I opfylder følgende kriterier:

    • Minimum en person under 21 år har et handicap
    • Aktiviteten er arrangeret af skoler (både offentlige og private), foreninger, specialinstitutioner (dags-og døgntilbud) og lignende institutioner
    • Aktiviteten er med til at fremme inklusion af handicappede børn og unge og bidrager til, at handicappede børn og unge er ligeværdige deltagere i deres skole- og fritidsliv
  • Udfyld venligst ansøgningsformularen her på siden og vedhæft udfyldt budgetskabelon. Du finder budgetskabelonen til download nederst på siden.

  • Handicappede børns ferier giver tilskud til gode fællesoplevelser. Det kan typisk være grupperejser, lejrskoler, koloni, deltagelse på festival og dagsudflugter. Handicappede børns ferier giver ikke tilskud til personaleløn, driftsudgifter, enkeltpersoners rejser og behandlingsrejser.

  • Ansøgninger modtages løbende og behandles inden for tre måneder efter modtagelsestidspunktet.

Ansøgningsskema

Se skabelon nederst på siden.
Ansøger
Grupperejse